Mindfulness & Mindfulness Based Cognitive Therapy (MBCT)

Mindfulness is een wetenschappelijk bewezen en zeer effectieve methode bij de behandeling van o.a. stress, Burn-out, angsten, depressie, faalangst, piekeren, slaapproblemen, eetproblemen, ADHD en controledrang. Mindfulness heeft wetenschappelijk aantoonbaar hetzelfde effect als het gebruik van (lichte) antidepressiva.

Mindfulness bestaat uit meditatie, (ontspannings)oefeningen, (huiswerk) opdrachten en er is ruimte voor gesprekken en inzichten. Mindfulness Based Cognitive Therapy is Cognitieve Therapie in combinatie met Mindfulness.    

Mindfulness brengt rust, ontspanning, positiviteit en balans in je leven!

Mindfulness (Privé)training: In deze training zul je uitgebreid en stap voor stap vaardigheden aanleren om mindfulness in de praktijk toe te passen en eventuele klachten te verminderen. De training bestaat uit 9 bijeenkomsten van 60 minuten en een intakegesprek. Aan huis of op locatie.


Mindfulness Based Cognitive Therapy: Deze therapievorm is cognitieve therapie in combinatie met Mindfulness. De therapie bestaat uit 9 bijeenkomsten van 60 minuten en een intakegesprek. Aan huis of op locatie.


Mindfulness Workshop: In deze workshop maak je kennis met Mindfulness, krijg je uitleg over wat het is en wat het voor je kan betekenen. We doen een aantal praktische oefeningen en is er de mogelijkheid om vragen te stellen. De workshop duurt 60 minuten. Aan huis of op locatie.


Mindfulness & Mindfulness Based Cognitive Therapy (MBCT) Ibiza:

Je kunt op Ibiza zelf het aantal sessies samenstellen. Een sessie duurt 60 minuten en vindt plaats op het strand van Figueretas Ibiza.

Data en tijden 2022 op aanvraag.


Losse sessie: Wilt u uw kennis opfrissen, een sessie uitproberen? Het is ook mogelijk om losse sessies te reserveren. Aan huis of op locatie.


Mindfulness (privé )training voor kinderen: Deze sessies zijn speciaal gericht op kinderen en duren 30 minuten per keer. De eerste afspraak is een intakegesprek. Aan huis of op locatie.

Tarieven:

Mindfulness (prive)training €500 of 10x €50,00

Mindfulness Based Cognitive Therapy €750 of 10x €75,00

Mindfulness workshop €75,00

Mindfulness Ibiza €100,00

Losse Mindfulness sessie €50,00

Losse MBCT sessie €75,00

Mindfulness training voor kinderen per sessie €37,50

*Tarieven incl. 21 % btw.

0