Over Celina Koch...

Mijn naam is Celina Koch, eigenaresse van Pink Vision Coaching. Na jarenlange ervaring te hebben opgedaan als fulltime (interim) leerkracht in het basisonderwijs, speciaal basisonderwijs, voortgezet speciaal onderwijs en als Cabin Attendant bij de KLM, waarbij ik een groot deel van de wereld mocht verkennen, ben ik mij nog meer gaan verdiepen in psychologie, coaching, en persoonlijke ontwikkeling.

De afgelopen jaren heb ik erkende diploma's behaald: HBO PABO Leerkracht basisonderwijs, Mindfulness Based Cognitive Therapy therapeut (MBCT), Mindfulnesstrainer, Life coach, Gewichtsconsulent, Voedingsleer, Cabin Attendant KLM, Reiki beoefenaar en Masseuse. Ook heb ik veel geleerd over stress -en burnout preventie, angstproblemen, depressie, chronische vermoeidheid, hooggevoeligheid, meditatie, de kracht van positief denken en de werking van het onderbewustzijn. Het is voor mij erg belangrijk om mijn vaardigheden dagelijks te blijven ontwikkelen. Ik volg regelmatig nieuwe opleidingen en bijscholing om mijn kennis actueel te houden.

Het is mijn passie om met mensen te werken en ze te mogen begeleiden op hun pad. Om ze te helpen doelen te bereiken en inzichten te krijgen.


Mocht je nog vragen hebben, stel ze gerust!

Waar staat Pink Vision Coaching voor?


Pink staat voor roze, mijn favoriete kleur.

Pink Vision staat voor een positieve visie op het leven.

Coaching, staat voor mensen verder helpen op hun pad.

De foto van de roze bloem is door mij gemaakt op het prachtige eiland Ibiza en is tevens mijn logo.